Hier vind u alle Twitter en Facebook berichten van Voorthuizen en de  Politie 

Voorthuizen.nl

Op Voorthuizen.nl vind u alle info over wat er te doen is in Voorthuizen.
Voorthuizen.nl
Voorthuizen.nl heeft een bericht gedeeld.
A.s zaterdag trappen we het seizoen weer af in Voorthuizen. Er is weer genoeg te doen. Zorg dat je er bij bent!
Voorthuizen.nl
Voorthuizen.nl
''Groot Nieuws'' Het Kabouterdorp komt weer terug in ons mooie dorp.

De voorbereidingen zijn in volle gang houd de website en Facebooksite in de gaten voor de laatste update's.

http://www.voorthuizen.nl/kabouterdorp/
Voorthuizen.nl
Voorthuizen.nl heeft een bericht gedeeld.
NOG 5 DAGEN!

Aftellen maar..... en dan straalt Voorthuizen zoals altijd op die 2e zaterdag van april. Zien we je dan?
Voorthuizen.nl
Voorthuizen.nl heeft een bericht gedeeld.
Het is ongelofelijk!

Een groep jongeren is om 01:25 uur langs komen fietsen en 1 ervan vond het nodig om met volle kracht weer de frietzak om te gooien.
Enorm respectloos gedrag waar wij zo enorm moe van worden.

Als uw kind omstreeks dat tijdstip thuis kwam van een avondje stappen dan hoop ik dat er een flink gesprek gevoerd gaat worden. Daarnaast hopen wij ook weer dat diegene zich meldt.
Dit keer stappen wij direct naar het politiebureau, want dit is niet acceptabel meer.

We overwegen de frietzak helemaal te verwijderen. En dat is toch iets waar wij ons echt niet mee bezig zouden moeten houden.

Diep triest dat sommige jongeren tegenwoordig dit leuk vinden om te doen.
Voorthuizen.nl
De Schaffelaar
Het is ongelofelijk! Een groep jongeren is om 01:25 uur langs komen fietsen en 1 ervan vond het nodig om met volle kracht weer de frietzak om te gooien. Enorm respectloos gedrag waar wij zo enorm moe van worden. Als uw kind omstreeks dat tijdstip thuis kwam van een avondje stappen dan hoop ik dat er een flink gesprek gevoerd gaat worden. Daarnaast hopen wij ook weer dat diegene zich meldt. Dit keer stappen wij direct naar het politiebureau, want dit is niet acceptabel meer. We overwegen de frietzak helemaal te verwijderen. En dat is toch iets waar wij ons echt niet mee bezig zouden moeten houden. Diep triest dat sommige jongeren tegenwoordig dit leuk vinden om te doen.
Voorthuizen.nl
Voorthuizen.nl heeft een bericht gedeeld.
Dames en heren! “Tromgeroffel”! Wij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat wij dit jaar niet 1 maar 2 optredens van, we mogen wel zeggen, fantastische nationale artiesten kunnen presenteren! We beginnen vroeg op de avond met niemand minder dan .... de enige echte Jan Smit!!!!
We gaan de avond afsluiten met 2 goede bekenden van ons feest! Hartelijk welkom Lawineboys! #visitVoorthuizen! En natuurlijk allemaal helemaal #GRATIS !
Voorthuizen.nl
Voorthuizen.nl heeft een link gedeeld.
[VOORTHUIZEN] Met de openstelling van de Harselaartunnel in Barneveld is de directe verbinding tussen Barneveld en Voorthuizen vrijdag na ruim twee jaar hersteld. De volgende hobbel tussen die verbinding dient zich echter over een paar weken alweer aan: vanwege de aanleg van de rondweg om Voorthuize...

voorthuizenveilig


Actie: Het meisje is nog niet aangetroffen. Wij zoeken op dit moment nog naar haar. https://t.co/dJN0Dk1ZIX

Actie: Voorthuizen, meisje; uiterlijk 17jr, 1.65m, gezet postuur, lang krullend haar in een knot, rood shirt, bl spijkerbroek, d bl winterjas
Tips? Bel nu 112 https://t.co/dJN0Dk1ZIX

@BarneveldseKrnt en ze zitten in een Nederlands bos wist dat we wilde varkens en edelherten hebben maar olifanten das iets nieuws op de veluwe.

Verdacht persoon? Bel 112 en geef door wat u ziet en waar dat is. Noteer een kenteken. Doe ook een bericht in uw buurt APP #signaleren https://t.co/uyXFzQEKzP Vhzn_Veilig photo

Fenke van Lith

Henk Vonder